Om Hornbaek

Hornbaek Group er største Dansk eide leverandør av listverk for byggevarebransjen.
Produksjonen omfatter Plast og MDF lister samt egenproduserte ubehandlede og malte lister av tre.
Porteføljen innbefatter benkeplater i tre og laminat, hobbyplater, laminatgulv og vegg paneler.
Gruppens kundegruppe består i byggvare - kjeder og forretninger i Norden.

baltic4

Scandiwood lager
Profilerte lister Plater

Hornbaek AS ble grunnlagt i 1947 av Eilif Bugge. Selskapet produserer alle typer profilerte lister i Randers (Danmark) og Skalbukilen (Norge). I Riga (Latvia) produseres hvitmalte lister med FSC godkjenning.


Hornbaek Baltic A/S, som ligger utenfor Riga i Latvia, produserer fingerskjøtt furulist med FSC miljømerking. Hornbaek Baltic A / S har spesialisert seg på malte hvite lister. Disse listene er malt med vannbasert maling på grunn av både natur, ansatte og forbrukere.
 

baltic2 baltic10
Hornbaek Baltic A/S Hvitmalte lister

Hornbaek Åsnes List AS i Norge produserer alle typer profilert og slett listverk.
Bedriften ble startet i 1939 som sagbruk men står nå kun for produksjon av standard og spesial profilert listverk.
Kundegruppe er primært byggvare - kjeder og forretninger.

Åsnes1 Åsnes2
Hornbaek Åsnes List AS Produksjon

Hornbaek Scandiwood AS ble grunnlagt i 1987. Bedriftens produksjon er i Hjørring. Her mottas heltre Benk og Hobbyplater fra hele verden for kvalitets kontroll, viderebehandling, emballering etc. De fleste av våre trepanel er FSC-sertifisert, noe som betyr at råvarene kommer fra bærekraftig skogbruk, som sikrer skånsom avvirking, skogplanting og profesjonell håndtering.


Hornbaek AS eies 98 % JPS Clemens AS som har som mål å investere i veldrevne selskaper med aktivt eierskap og økt verdiskapning i tankene.

Hornbaek AS prioriterer grunnverdier høyt. Om det angår produkt eller menneske føler vi oss forpliktet til å ta vare på miljøet. Velordnet miljø for både ansatte, plante- og dyreliv er derfor faktorer, som Hornbaek konsernet tar meget alvorlig. Vi ønsker og behandle det enkelte menneske med respekt, om det er en ansatt, en leverandør eller en kunde.


Alle selskapene i Hornbaek konsernet er FSC-sertifisert. FSC-sertifisert, noe som betyr at råvarene kommer fra bærekraftig skogbruk, som sikrer skånsom avvirking, skogplanting og profesjonell håndtering og samfunnsmessige etiske verdier .

decor